Idegenben győztek
Sport

Idegenben győztek

A Bács-Kiskun Megyei Női Kézilabda Bajnokság 2014/15-ös évadjának 5. fordulójában vasárnap este a KB Autoteam SE Kecskeméten lépett pályára a hazai csapat ellen.

A bajnokság újonca a tízszeres bajnok Autoteam ellen jól kezdett és az első negyedórában vezetett, aztán Virág Erika lányai átvették a találkozó irányítását, amit a lefújásig maguknál tartottak és végül biztosan hozták el idegenből a két pontot. Kecskeméti Főiskola DSE – KB Autoteam SE 18-23 (11-14)

Virág Erika (edző, KB Autoteam SE): „Nem sok csapat fog győzni a Hírös Városban. Küzdenek, mennek előre a kecskeméti lányok és az első negyedórában vezettek is. Aztán Katkó Andi bekapcsolódása a védekezésbe letörte az ellenfél lendületét. Kellettek Nagy Mariann ügyes góljai, Csősz Szilvia biztos hétméteresei, de magam is beálltam és eredményes voltam négyszer. A kapunkban Harkai Adrienn egyre javuló formát mutatva hárította a ziccereket. Összességében kiküzdöttük a győzelmet. A bajnokság egyébként sokkal kiegyenlítettebb, mint az elmúlt években. A Kecel, a Majsa és a Kecskemét is jó játékerőt képvisel. Nekünk a két hét múlva esedékes Majsa elleni találkozó lesz a kulcsmérkőzés, ha azt hozzuk, akkor jó eséllyel ismételhetünk bajnokság tekintetében jövőre.”

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kecskeméti Főiskola DSE – KB Autoteam SE 18-23 (11-14)
Kecskemét, 50 néző, vezette: Papp Tibor, Tajti Gergely
Mérkőzésvezetők: Papp Tibor, Tajti Gergely
Hétméteres: 1/0 - 11/9, figyelmeztetés: 3/2, kiállítás: 2/3.
Gólszerzők, Kecskeméti Főiskola DSE: Márki Éva 6, Vincze Judit 1, Illés Nóra 2, Mokos Anita 5, Lovas Ágnes 4. KB Autoteam SE: Mészáros Anita 1, Csősz Szilvia 9, Makai Katalin 1, Virág Erika 4, Nagy Marianna 6, László Krisztina 1, Agócs Erika 2.
Kép-szöveg: Kovács Iván