Pontot ért a halasi harcosság (galéria)
Sport

Pontot ért a halasi harcosság (galéria)

Vitatott játékvezetői ítéletek, egy vélelmezett és egy megadott büntető, egy szépségdíjas gól és óriási küzdelem. Ezek jellemezték a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Bácsalmás mérkőzést. A halasiak ismét azt az oldalukat mutatták meg, hogy miként lehet hibákkal játszani, de nagyot harcolva pontot szerezni. 

A vasárnap délutáni focimérkőzés legfőbb kérdése az volt, hogy a halasiak melyik arcukat mutatják a Bácsalmás ellen. Nos, küzdenitudásból, harcosságból a fiúk ismét jelesre vizsgáztak, ám ez most ahhoz kevés volt, hogy minhárom pontot itthon tartsák. Egészen jól kezdődhetett volna a találkozó, ha az első percben büntetőt kapunk. Annyi bizonyos, hogy valami történt a 16-os vonalán belül, de a játékvezető a semmire szavazott. Ez kellőképpen felpaprikázta a hangulatot, időnként a vendégek látványosakat és hangosan estek. A 22. percben pedig akkora gólt rúgott Crkvenjakov Delibor, hogy ha lenne kivetítő a halasi pályán, tucatszor megismételték volna. Nem volt, de aki látta, annak alighanem beleégett a retinájába a mozdulat. A KFC nagyot harcolt, de ekkor még eredménytelenül.

A szünet után is főként a mezőnyben küzdöttek egymással a játékosok. Több érthetetlen és fordítottnak tűnő játékvezetői ítélet borzolta mindkét oldal idegeit. A 72. percben is eltérően ítéltek meg a felek egy bácsalmási mozdulatot, a halasiak örültek a megítélt büntetőnek, a vendégeket viszont csak úgy tudta csendre inteni, hogy sárga lappal színesítette a hangulatot. A tizenegyest a végig jól focizó Lengyel Szabolcs váltotta gólra. A hátralévő percekben nyomott a Bácsalmás, de újabb gólt már nem tudott szerezni. A döntetlen megfelelt a látottaknak. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Bácsalmás 1-1.