Szilády: atomerő és stílusos foci
Sport

Szilády: atomerő és stílusos foci

A házigazda paksiak is elismerően szóltak a Kiskunhalasi Szilády RFC teljesítményéről, miután Vincze Attila csapata remek tornagyőzelmet aratott az atomerőműjéről híres városban. A halasiak rúgták a legtöbb gólt. 

 
Négy csapat lépett műfűre Pakson, az idény utolsó szabadtéri tornáján. A játékosoknak és a szurkolásukról is legendás RFC-s szülőknek bizony a hideg idővel is meg kellett küzdeni. Mindkét fél jól állta a sarat. A srácok Angyal Kende góljának köszönhetően döntetlent játszottak az Atomerőművel. A kalocsaiak ellen beindult a henger, Lengyel Szabolcs, Angyal Kende és Koczka Flórián góljaival 3-0 volt az eredmény. A paksiak sokáig ellenálltak, de ac 3-2-es sikert nem tudták megakadályozni. A gólok Berta Donát nevéhez fűződnek.
 
Mivel az első és a második helyen pont, valamint gólkülönbség-azonosság volt, ezért büntetők döntöttek. A Szilády RFC 2-1-re verte az Atomerőművet, ezzel megérdemelt győzelmet aratott. A csapatban Fazekas Attila, Horváth Bendegúz, Fenyvesi Bálint, Túri Milán, Angyal Kende, Lengyel Szabolcs, Vuits Gergő, Kiss Dániel, Berta Donát, Fodor Zsombor, Gazdag Károly, Koczka Flórián, Markó Levente kapott helyet.
Jáger Levente