Halasi szenzáció Hartán
Sport

Halasi szenzáció Hartán

Két remek, és nyugodtan mondhatjuk, szenzációszámba menő győzelmet aratott a Kiskunhalasi FC U21-es és felnőttcsapata Hartán. A fiatalok kilenc játékossal is nyerni tudtak, míg a Tápai Tibor vezette „nagyok”, ifistákkal felállva győztek idegenben.

 
Senki sem számított arra, mai végül is megtörtént vasárnap délután, a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban Hartán. Az első fordulót halasztás miatt kihagyó, sérülésekkel, játékoshiánnyal sújtott Kiskunhalasi FC csodát tett. Olyannyira foghíjas a keret, hogy az U21 a megengedett 11 kezdőjátékossal szemben kilenccel(!) állt ki. Ők végig is játszották a találkozót, mi több, Csillag Dániel duplájával, valamint Lavati Alex találatával 3-2-re nyerni is tudtak.
 
A felnőttcsapat, amely gyakorlatilag simán beférne átlagéletkora okán az ifjúsági bajnokságba is szintáén remekelt. Sérülések, utolsó pillanatban törtétnő eligazolások okán a kezdőcsapat mellett ketten ülhettek le a kispadra. Ráadásul a Harta gólt szerzett az első negyedóra végén, de Tóth Tamás remek góllal egyenlített. A 33. percben Sorin Amariutei már a vezetést is megszerezte a halasiaknak. A szünet után szinte azonnal egyenlítettek a hazaiak, de Torma Barnabás szenzációs megoldása 3-2-es győzelmet és három pontot ért a KFC-nek. 
Archív fotó: Jáger Levente