Halasra jön a listavezető
Sport

Halasra jön a listavezető

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság pillanatnyilag legjobb csapata látogat szombaton délután a városi sportpályára. A Kiskunhalasi FC számára a legnagyobb eredmény a tisztes helytállás volna, de mint tudjuk: a labda még mindig gömbölyű.

 
A HÍD SC elleni idegenbeli vereséget követően egy újabb topcsapat vár a Kiskunhalasi FC-re. A halasiak azzal a Kiskunfélegyházával találkoznak, amely jelenleg magabiztosan vezetik a tabellát és általában gólokkal nyerik a meccseiket. A 13 órakor kezdődő találkozón nem Kis Péter csapata az esélyese, de a fiúk igyekeznek megnehezíteni az ellenfél dolgát. Az előző szezonban hazai pályán a halasiak Kerekes Márk góljával 1-0-ra vezettek, de a szünet előtt közvetlenül egyenlített a Félegyháza.
kfctab
A második félidőben potyogtak a gólok, a végeredmény 4-2 lett a vendégek javára. Hazai pályán pedig 7-0-ra tudott nyerni a Kiskunfélegyháza. Idén kétszer botlott a szombati ellenfél, a HÍD és a Tiszakécske győzte le őket. Ebből is látszik, hogy nincs verhetetlen csapat. Aki kilátogat a városi sportpályára, az jól öltözzön fel, mert alig másfél fok lesz.
Kép-szöveg: Jáger Levente
Tabella: Bereczki Zsolt