Halványan Izzó
Sport

Halványan Izzó

Az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 10. őszi fordulójában a pályaválasztói jog megcserélésével szombaton este a Kiskunhalasi UKSC a Nagykanizsai Izzó SE csapatát látta vendégül a Vári-szakközépiskola sportcsarnokában. A sok beteg, sérült miatt az előjelek vészjóslóak voltak, de aztán minden remekül sikerült a rangadón.

4-4-ig még kiegyenlített játékos táthattunk, de aztán "meglódult" a Halas. A félidő végén 15-12-öt mutatott az eredményjelző. A második félidőben aztán igazi kézis fiesztát láthattunk. Folyamatosan növelte a különbséget az UKSC és a sérülés miatt "lábgéppel" araszoló Paic Róbert minden benevezett játékosának lehetőséget tudott nyújtani, akik maradéktalanul meghálálták a bizalmat.

A mecsre viszzatért Szabó Tamás is sziporkázott csakúgy, mint a junior Tan Ádám, a Pecséri fivérekről nem is beszélve. Gillich Szilárd sem "tétlenkedett" a kapuban, bravúrt bravúrra halmozott. Mindenki hozzátett valamit a játékhoz, így nem várt, magabiztos győzelmet aratott a Kiskunhalas. Kiskunhalasi UKSC - Izzó SE 34-22.                                                   A mérkőzést a Halas Televízió vasárnap 14 és 21 órakor közvetíti.                                        Kép-szöveg: Tóth István