Szívében őrzi a halasi közönséget
Kultúra

Szívében őrzi a halasi közönséget

Szinte hihetetlen, de Szandi már 27 éve van a zenei pályán. Kezdetben koncerteken és bakelitlemezeken volt elérhető a közönség számára, azóta már CD is alig készül. Ő is leginkább klipekkel és dalokkal jelentkezik.

 
- Nagyon boldog vagyok, hogy Bogdán Csabi megírta nekem a Mikulás szánja című dalt, ami több mint egymillió megtekintésnél jár a Youtubeon. Azt gondolom, ez manapság nagyon nagy sikert jelent. Elégedettek vagyunk – árulta el Szandi. A népszerű énekesnő azt mondja, nagyon nagy öröm neki, ha különböző alkalmakkor be tud költözni a szívekbe. Kiskunhalasi adventi fellépésére ünnepi műsorral készült.
szandi02
- Vegyítettem az ünnepi dalokat az elmaradhatatlan Szandi-slágerekkel. Úgy érzem, hogy nagyon színes műsort állítottam össze. Nagyon szeretem az évnek ezt az időszakát. Egy csomó olyan dalomat előhúzhatom a fiókból, amit évközben nem tudok. Nyáron, egy fesztiválon, hogy nézne ki, ha a Mikulás szánját énekelném?! Jó pár éve voltam legutóbb ebben a városban. Örülök, hogy újra itt vagyok. A kiskunhalasi közönséget megőrzöm a szívemben, mert mindig nagyon jó hangulatú fellépések vannak itt.
szandi03
Bár Szandinak sok az elfoglaltsága, van ideje az adventi készülődésre. Szerinte ez elhatározás és szervezés kérdése. - Áldott, szép adventet és karácsonyt kívánok. Boldog, sikeres, szeretetben, egészségben gazdag új esztendőt kívánok.
szandi05
Kép-szöveg: Pál László (galéria)