Receptek
A Juhász család kedvence
Juhász Gábortól kaptam e heti receptajánlatomat, mely egy gyorsan megvalósítható, ízletes húsétel, nem mellesleg családja egyik kedvence. Nem írok hozzá mennyiségeket, hiszen egyszerű ételről van szó, így mindenki tudni fogja, hogy mekkora adagot készítsen belőle szeretteinek.
Pásztorszelet
Elkészítés: Személyenként 1-2 szelet karaj vagy csirkemell. A húst sózom, borsozom, megkenem fokhagymakrémmel. Kb. 1 órát állni hagyom, majd a tepsit kizsírozom, tejföllel megkenem, rárakom a hússzeleteket. Meglocsolom tejföllel, majd meghintem reszelt sajttal. 190 fokos sütőben 20-25 percig sütöm, amíg megpirul a sajt. Párolt zöldséggel, vagy krumplipürével tálaljuk.
Próbálják ki Önök is bátran! Továbbra is várom receptjeiket, kellemes időtöltést kívánok a konyhában!
Rita asszony
Fotó: Szőri Attila