UKSC: rangadó Kőrösön
Sport

UKSC: rangadó Kőrösön

Nehéznek ígérkező találkozóval folytatja bajnoki szereplését a Kiskunhalasi UKSC. Paic Róbert csapatára egy több évtizedes hagyományokkal bíró rangadó vár a Kiskőrös otthonában. Ősszel Kiskunhalason megosztoztak a pontokon a játszó felek. Az UKSC-nél egy új játékos is bemutatkozik majd.

 
A Mecseknádasd elleni idegenbéli vereség után újabb vendégjátékra utazik a Kiskunhalasi UKSC. Vasárnap 17 órakor Kiskőrösön szerepel a csapat, amely nagyon készül a megyei rangadóra. Az elmúlt napokban Paic Róbert játékosedző kielemezte a mecseknádasdi meccs videofelvételét, amelynek tapasztalatait meg is osztotta a fiúkkal. Azt a találkozót el kell felejteni, a vasárnap délutáni mérkőzésre kell koncentrálni.
Kiskőrösön mindig is nehéz volt még pontot is szerezni, most ezt próbálja meg a halasi csapat. Ősszel 26-26 volt az eredmény Kiskunhalason, egy kiélezett, indulatokban is gazdag találkozón. A kőrösieknek is kellenéánek a pontok, ugyanis 5 ponttal szereztek kevesebbet, mint az UKSC. Mint megtudtuk, a találkozón újoncot avat majd a Kiskunhalas, egy 198 centiméter magas szerb játékos személyében.
Jáger Levente
Tabella: Bereczki Zsolt