Receptek
Hal és tészta kerül a tányérra
Mindig örülök annak, ha olvasóinktól kapok egy-egy remek receptet. Az e heti ajánlat Rajki Anitától érkezett, aki egy gyorsan elkészíthető halas, zöldséges fogást választott.
Lazacos-spenótos tészta
Hozzávalók: zsiradék, feta sajt, lazacfilé, bébi spenót, fokhagyma granulátum, kedvenc tésztánk
Elkészítés: Kevés zsírt/olajat melegítettem egy serpenyőben, abba bele tettem a feta sajtot, fakanállal kicsit összetörtem, rákerült a feldarabolt lazac, majd a bébi spenót és egy kevés fokhagyma granulátum. 2-3 percig kevergetve összesütöttem, kanalaztam rá a tészta főzőlevélből, hogy ne száraz, hanem kicsit szaftos legyen. Ezután összekevertem a kifőtt tésztával, és azonnal tálaltam.
Ha Önnek is van egy kedvenc receptje, küldje el nekünk a szori.attila@halasedia.hu címre és mi közzétesszük honlapunkon.
Rita asszony
fotó: Szőri Attila