Ínyencek halétele
Receptek

Ínyencek halétele

Harcsából általában paprikást készítenek a legtöbben. Bár az is egy rendkívül finom étel, én most mutatok egy sokkal, de sokkal érdekesebb ebédötletet.
Ízlelőbimbókat felkészíteni!
Receptek

Ízlelőbimbókat felkészíteni!

A chilis bab sokak kedvence. Én most a megszokott „magyaros” verzióhoz képest egy, az eredeti recepthez sokkal jobban hasonlító változatot készítettem el. A hozzávalók között található dolgok némelyike bizonyára meglepő lesz elsőre, de nem kell tartani tőlük, az összhatás remek lesz.
Savanyú édesség
Receptek

Savanyú édesség

Hűs, frissítő és eszméletlenül savanyú. Ez a citrom, melyből ezen a héten egy ízletes süteményt készítünk. Nyári délutánokon kitűnő csemege lehet egy kocka finom citromszelet, melynek most kétféle variációját is megosztom önökkel.
Tuti siker
Receptek

Tuti siker

Úgy tapasztaltam, hogy az ízletes töltött húsételekkel nem nagyon lehet melléfogni, ha vendégeket vár az ember. Íme, egy remek tipp, ebből a kategóriából.
Megtöltjük, kirántjuk
Receptek

Megtöltjük, kirántjuk

Csirkemell, ízletes fűszervaj, ropogós panír. Röviden így jellemezhetnénk e heti finomságunkat, ami méltán szerepel ott szinte valamennyi hazai étterem étlapján.
Nyárias villámebéd
Receptek

Nyárias villámebéd

A magyar konyha elengedhetetlen része a lecsó. A piacon könnyedén beszerezhetünk hozzá mindent és gyorsan el is készíthetjük. Ha még egy kis hús is kerül a tányérra, garantáltan mindenkinek elnyeri majd tetszését.
Ha nyár, akkor kovászos uborka
Receptek

Ha nyár, akkor kovászos uborka

Itt a nyár, meleg van, és bár a felhős időjárás miatt most éppen nem százágra süt a nap, de így is érdemes elkészíteni egy tökéletes kovászos uborkát. Nem nagy ördöngösség, bátran vágjunk bele!
Már rég ettünk ilyet
Receptek

Már rég ettünk ilyet

Ha valakit megkérünk, soroljon fel klasszikus, magyaros leveseket, tuti, hogy az első ötben benne lesz a lebbencsleves. Ezen a héten ezt készítjük.
Könnyed fogás
Receptek

Könnyed fogás

A rántott sajt akkor a legfinomabb, ha házilag készítjük. És ha esetleg még lecseréljük a hagyományos, trappista sajtot valami különlegesebbre, a siker garantált lesz.